«Леді на велосипеді»: у Чернівцях десятки жінок влаштували велопарад

17.09.2018 15:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях стартував Європейський тиждень мобільності.

Яе передає кореспондент molbuk.ua, група учасниць заходу пересіла на велосипеди, влаштувавши велопарад.

"Ми щороку робимо такі велопаради, саме щоб були лише дівчата, щоб показати що дівчата можуть бути стильно вдягненими і вільно пересуватися на велосипеді. Такі паради відбуваються уже десь четвертий чи п’ятий рік, завжди у вересні та завжди наш старт розпочинається з парка Шевченка. Постійно є від 10 до 20 учасниць. На жаль, більше не має, і ми хотіли б, щоб було більше бажаючих. Цього року близько 15 учасниць",— розповіла голова ГО БАРР, Тетяна Лебухорська.

Супроводжували леді і троє чоловіків, які контролювали початок та кінець колони. Дівчата рухалися за маршрутом: парк Шевченка - вул. Героїв Майдану - Проспект Незалежності - вул.Небесної сотні- вул. Федьковича - вул. Кордуби - площа Соборна - вул. Котляревського - вул. Університетська - вул. Бандери. 

Фінішували велопарад на розі вул. Університетської та Бандери у сквері. На фініші велосипедисток очікував розіграш призів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець