Марафон із політичних реформ стартує у Чернівцях

24.09.2018 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

28 вересня о 10:00 в приміщенні Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відбудеться марафон: «Роль громадян у політичних реформах».

Метою заходу є підвищення ролі громадян у політичних реформах та налагодження діалогу між виборними особами, політичними партіями та громадянами. Серед завдань, що ставляться перед учасниками – створення платформи для діалогу влади та громади, а також аналіз сучасного стану впровадження політичних реформ на місцевому й національному рівнях та участі в них пересічних мешканців. Фішка заходу – гра-моделювання за форматом Волта Діснея. 

Зверніть увагу, що попередньо потрібно зареєструватися за посиланням: goo.gl/8WD2hd або зв’язатися із організаторами за тел.: +38(066)9053598, +38(097)9914902.

Партнерами заходу є Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та Інформаційний Центр ЄС ЧНУ.

Довідка: марафон пройде в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що реалізовується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) та фінансової допомоги американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews