На Буковині зіткнулися «євробляха» і підвода: загинув кінь (Фото)

27.09.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

26 вересня 2018 року, в селі Глибочок на виїзді з Сторожинця сталося ДТП – легковик Мерседес з іноземною реєстрацією врізався у гужову підводу. 

Про це повідомляє Сторожинець.info, пише molbuk.ua.

Як стало відомо, автомобіль рухався в напрямку обласного центру освітленою ділянкою шляху. Водій розповів, що раптово перед ним з’явилася підвода і він не мав змоги уникнути зіткнення. 

На Буковині зіткнулися «євробляха» і підвода: загинув кінь - фото   На Буковині зіткнулися «євробляха» і підвода: загинув кінь - фото

Попередньо, підвода з двома особами, навантажена кукурудзою, рухалася правим узбіччям назустріч транспорту і намагалася повернути праворуч на прилеглу вулицю, при цьому переїжджаючи проїжджу частину.

Зі слів свідків, світловідбивачів на підводі не було видно. 

В результаті удару підводу сильно понищило, а легковик вилетів за межі проїжджої частини, врізавшись у електропору. Кінь, запряжений до підводи, загинув на місці.

Керманича та пасажира підводи доставили до Сторожинецької ЦРЛ. На щастя, їх стан ближче до легкого – лише у однієї особи є підозра на перелом. Водій та пасажири Мерседесу не постраждали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець