Поліцейські вимкнули реєстратор, щоб зарядити телефон. Нові деталі резонансної аварії

27.09.2018 17:00   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар
Сьогодні активісти, які обурені розслідуванням аварії за участю поліцейських, пікетували Управління патрульної поліції Чернівецької області.

Читайте також

Акція протесту біля чернівецької патрульної поліції (Фото)

Чернівецькі патрульні, які на смерть збили людину, вимкнули відеореєстратор в машині, аби зарядити телефон, про це сьогодні під час акції протесту, яку влаштували містяни, повідомив начальник міської патрульної поліції, інформує ТСН.

Під будівлю поліції прийшли обурені містяни, вони вимагали не приховувати відеодокази ДТП. До протестувальників вийшов очільник поліції міста Артур Шкроб та приголомшив: реєстратор патрульні вимкнули, хоча, начебто переслідували порушників і, за інструкцією, мали фіксувати гонитву. 

Раніше в Управлінні СБУ Чернівецької області повідомили, що записи на відеореєстраторі копів відсутні. Відеореєстратор відправили до Києва на незалежну експертизу, щоб встановити чи затертий запис, чи його просто не вмикали. Експертиза може тривати понад місяць, кажуть правоохоронці. 

Заступник начальника УСБУ в Чернівецькій області Юрій Хулмурзаєв повідомив: "Ми провели додатково огляд відеореєстратора. Результат - на жаль, там будь-які відеозаписи відсутні. Тому ми отримали ухвалу суду і відправляємо на незалежний суд, щоб встановити істину – чи були там відеозаписи, чи були вони стерті, чи можливо взагалі їх відновити".

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС