Громади Путильського району отримали землі сільськогосподарського призначення

01.10.2018 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Громади Путильського району отримали землі сільськогосподарського призначення поза межами населених пунктів у комунальну власність.

Три об’єднані територіальні громади Путильщини – Усть-Путильська, Конятинська та Селятинська ОТГ 29 вересня 2018 року отримали землі сільськогосподарського призначення поза межами населених пунктів у комунальну власність, що здійснено згідно з Планом–графіком передачі земельних ділянок об’єднаним територіальним громадам у 2018 році, розробленим Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру від 05.02.2018 (із змінами 26.03.2018).

Усть-Путильська громада отримала у власність ОТГ 81,3 гектарів землі, Конятинська – 67,7 га, Селятинська ОТГ – 195,2 га, що дозволить суттєво розширити ресурсну базу громад та збільшить їх інвестиційну привабливість.

Отримання у власність земель за межами населених пунктів - лише перший етап організації грамотного управління землями. Наступним кроком має стати розробка містобудівної документації на ці землі та визначення планів розвитку територій.

Ознайомитись із Планом–графіком, розробленим Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру від 05.02.2018 (із змінами 26.03.2018) передачі земельних ділянок об’єднаним територіальним громадам у 2018 році можна за посиланням: https://otg.land.gov.ua/bundles/gromada/doc/plan.pdf.

Перелік ОТГ, які уже отримали у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського  призначення:                   https://otg.land.gov.ua/bundles/gromada/doc/transmitted.pdf.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews