Футбольний клуб «Буковина» відсвяткував 60-річчя

08.10.2018 08:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Шостого жовтня з нагоди Дня міста Чернівці та 60-річчя футбольного клубу «Буковина» на однойменному стадіоні розпочалось справжнє свято Буковинського футболу.

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець привітав учасників матчів та вболівальників, зазначивши, що ціла плеяда гравців примножувала славу Буковинського футболу, відома далеко за межами Буковини, а зі здобуттям незалежності – за межами України: «Ми справді пишаємося, що першим капітаном Національної збірної України з футболу був вихованець Буковинського футболу Юрій Шелепницький. Так, нині нелегкі часи переживає як наша держава, так і футбольний клуб «Буковина», проте запевняю: крайова влада докладе максимум зусиль для того, аби зберегти наші традиції та примножувати здобутки. В цьому рої наша збірна Ю-15 зайняла 3 місце у вищій лізі юнацької футбольної ліги. Ю-19 систематично виборює призові місця у чемпіонаті та частина гравців вже грає за нашу головну футбольну команду краю».

«Дякую усім, насамперед, ветеранам Буковинського футболу, футболістам різних років, тренерам, спонсорам, а також вболівальникам. Підтримаймо нашу Буковину, слава нашим гравцям, слава Буковині», - додав заступник голови ОДА.

Ігор Богатирець вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації ветеранам футбольного клубу «Буковина».

Після урочистостей відбулася товариська гра ветеранів Національної збірної України з «Легендами Буковинського футболу», відтак, відбувся фінал «Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області сезону 2018» - ФК «Волока» та «Бояни».

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews