Селфі за кермом - причина ДТП у Чернівцях

14.10.2018 21:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях трапилось ДТП через жінку за кермом, що зробила селфі в процесі руху транспортного засобу.

Як повідомила прес-служба УПП в Чернівецькій області, 13 жовтня на проспекті Незалежності зафіксовано було ДТП. Ця аварія, на щастя, не закінчилась наявністю постраждалих чи загиблих. Причиною ДТП стала нездорова пристрасть жінки-водія до селфі.

Жінка, що перебувала за кермом свого автомобіля, вирішила зняти на відеокамеру смартфону процес руху. Спочатку вона знімала трасу, але потім це їй набридло, тому жінка повернула камеру на себе й почала позувати.

Разом з жінкою-водієм на пасажирському сидінні знаходилась подруга, котра також не залишилась байдужою до цієї події. Дівчата геть забули про важливість кермування транспортним засобом на дорозі, в той час зустрічною смугою їхав інший автомобіль.

У результаті порушення правил дорожнього руху автомобіль любительниці селфі-зйомки зіткнувся з іншим авто. За словами правоохоронців, загиблих та постраждалих немає.  

Жінка, яка спричинила ДТП, відповідатиме згідно закону. 

За матеріалами прес-служби УПП в Чернівецькій області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews