Делегація з Буковини взяла участь у Всеукраїнській акції «Покрова Героїв»

17.10.2018 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


З 12 до 14 жовтня  в Луганській області проводилась Всеукраїнська акція «Покрова Героїв». На Луганщину з’їхались представники з різних куточків країни для участі в заході, проведення якого стало гарною традицією. Варто зазначити, що буковинська делегація також взяла участь в акції.

Організатори заходу – Міністерство молоді та спорту України спільно з Управлінням молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

До участі в заході долучились учасники з 10 областей (Донецької, Львівської, Полтавської, Тернопільської, Чернівецької, Чернігівської, Луганської, Сумської, Київської, Запорізької) – це близько сотні осіб - представники структурних підрозділів з питань молоді та спорту облдержадміністрацій, відповідальні за реалізацію політики національно-патріотичного виховання; представники органів місцевого самоврядування та громадських об’єднань, які долучаються до проведення заходів національно-патріотичного виховання.

Урочисте відкриття Всеукраїнського заходу пройшло у місті Сєвєродонецьк, в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі, де учасників привітав перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Сергій Філь.

Після цього, гості свята переглянули літературно-музичну композицію за творами Т.Г. Шевченка «Раз добром нагріте серце – вік не прохолоне».

Крім цього, у Рубіжанському міському музеї учасники акції відвідали експозицію присвячену подіям на Сході України та долучились до заходу «Пам’ятні місця Луганщини, які відображають героїчну боротьбу українського народу за незалежність і територіальну цілісність України».

Нагадаємо, Всеукраїнська акція «Покрова Героїв» спрямована на сприяння консолідації українського суспільства навколо ідей спільного майбутнього, захисту територіальної цілісності України.

Також у програмі заходу були засідання круглого столу, відвідання Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус ім. героїв Молодої гвардії» та візит до Новоайдарського районного краєзнавчого музею «Народний костюм Новоайдарщини», відкриття меморіальної дошки Павлу Гречишкіну (військовослужбовцю Армії Української Народної Республіки).

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews