Що думають чернівчани - вивчатимуть на громадських слуханнях

19.10.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З метою вивчення громадської думки щодо умов проведення інвестиційного конкурсу з реконструкції танцювального майданчика в Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка будуть проведені громадські слухання. Уповноважена особа ініціаторів громадських слухань – Петришин Ярослав Романович.

Уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадських слухань визначено управління культури Чернівецької міської ради. Відповідальна особа – начальник управління культури Сафтенко Юлія Костянтинівна.

Громадські слухання відбудуться 23 жовтня 2018 року о 18 годині в каб.105 Чернівецької міської  ради (Центральна площа,1).

Для участі у громадських слуханнях запрошуються: депутати Чернівецької міської ради VII скликання, посадові особи виконавчих органів міської ради, управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації, громадські організації, ініціатори звернення, мешканці Чернівців.

За матеріалами прес-сужби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews