Чернівчани можуть проголосувати за проекти «Бюджету участі» в терміналах самообслуговування та Приват24

22.10.2018 07:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До 24 жовтня у Чернівцях триватиме голосування за проекти подані в рамках «Бюджету участі». Чернівчани зможуть проголосувати не лише за допомогою BankID від ПриватБанку, але й в терміналах самообслуговування та Приват24.

Окрім цього, жителі міста вже отримали спеціальні запрошення у мобільний Приват24 у вигляді push-повідомлень із запрошенням проголосувати в електронній системі “Громадський проект”.  Цього року було подано 91 проект, з них 74 проекти пройшли етап оцінки та вже беруть участь у голосуванні. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів (по рейтинговому голосуванню), будуть реалізовані в наступному році.   

Для зручностей містян цього року вперше відкрита можливість голосування в терміналах самообслуговування (ТСО) ПриватБанку, які розташовані як у відділеннях, так і в найбільш відвідуваних закладах міста. Адреси та місцезнаходження терміналів можна дізнатися на сайті ПриватБанку pb.ua/map.   

Для можливості голосування необхідно пройти ідентифікацію у терміналі самообслуговування за допомогою будь-якої картки ПриватБанку або мобільного номера телефона, на основній сторінці меню скористатись кнопкою участі та зробити власний вибір у переліку, що з’явиться на екрані терміналу (інструкція).   

Повідомлення із запрошенням проголосувати за проекти Бюджету участі в Приват24 прийшли тим клієнтам ПриватБанку, які прописані або постійно проживають в місті Чернівці. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews