Хотинська лікарня отримала французьке медобладнання вартістю понад 1 мільйон гривень

23.10.2018 21:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Завдяки цій допомозі продовжується оновлення матеріально-технічної бази центральної районної лікарні.

Хотинська ЦРЛ, яка є центром Східного госпітального округу, отримала чергову партію благодійної допомоги з Франції. Це вже сьомий транш із обладнанням, який отримує лікувальний заклад від закордонних благодійників. Медичне обладнання для Хотинської ЦРЛ отримано завдяки благодійній організації «Міжнародний благодійний фонд розвитку та відродження Добробут Хотинщини».

Зокрема, медичний заклад отримав: 49 медикалізованих ліжок, 47 матраців, 2 каталки, 3 приліжкових столики для харчування, 8 приліжкових тумб, 51 крісло, 1 відкрита система для реанімації немовлят, медична центрифуга, 18 стільців, 24 ролатори, 12 стільців-туалетів, 8 ліжок розкладних, 125 коробок з іноксу перфорована для стерилізації хірургічних інструментів, також серед переданого інвертарю є 8 апаратів для масажу, 20 пристроїв для одягання компресійних панчох, 1 палатний мобільний рентген апарат та 1 операційна лампа, тепер цим користуватимуться пацієнти та медики Хотинської лікарні.

Всього установі передано близько 650 одиниць медичного приладдя та інвентарю.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews