Поліцейські Буковини «по гарячих слідах» викрили жінку, яка обікрала 70-річного дідуся

24.10.2018 13:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Поліцейські Буковини «по гарячих слідах» викрили жінку, яка обікрала 70-річного дідуся. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. 

Оперативники Шевченківського відділення поліції затримали жінку, яка викрала у чоловіка похилого віку гаманець з грошима. 

22 жовтня до правоохоронних органів звернувся із заявою 70-річний чернівчанин. Потерпілий повідомив, що, невідома особа з його сумки викрала гаманець з картками та грошима. 

На пошуки зловмисника були орієнтовані всі наряди поліції, які забезпечували публічну безпеку та порядок в обласному центрі. 

В ході проведення першочергових заходів оперативники Шевченківського відділення швидко встановили та затримали крадійку. Нею виявилась 40-річна уродженка Сумської області. Жінка неодноразово вже притягувалася до відповідальності за аналогічні злочини. 

Поліцейські вилучили у правопорушниці викрадені речі та повернули їх власнику. По даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження за сттатею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінку затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда