На що витратили державні кошти громади Чернівецької області?

30.10.2018 23:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Станом на 29.10.2018 об’єднаними громадами Чернівецької області отримано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на загальну суму 53110,0 тис. грн, або 77,7% від передбаченого обсягу на цей рік.

Разом з тим, освоєно коштів державної інфраструктурної субвенції на загальну суму 37 826,6 тис. грн, або 71,2 %від профінансованої суми на 2018 рік.

Об’єднані територіальні громади області продовжують активну роботу з освоєння коштів інфраструктурної субвенції, серед лідерів - Чудейська, Сокирянська, Красноїльська, Мамалигівська та Вижницька громади. Адже на даний час в цих громадах на реалізацію проектів залучено майже 100% коштів від профінансованої суми.

Зокрема, у Сокирянській громаді проведено тендер та заключено договір з приватним підприємством «Дорлідер – Поділля» на ремонт вулиць Поповича і частини Давиденка. Вартість ремонту асфальтобетонного покриття названих ділянок становить – 1026,6 тис. грн, на цей час завершується капітальний ремонт частин вулиць.

Окрім того, субвенція, виділена Новоселицькій громаді на розвиток інфраструктури, склала 3615,6 тис. грн, які передбачається використати на 5 проектів. Два проекти стосуються ремонту покрівель. Це капітальний ремонт даху Новоселицького ліцею та капітальний ремонт покрівлі шкільного підрозділу Маршинецького НВК (703,6 тис. грн та 870,0 тис. грн), капітальний ремонт харчоблоку з допоміжними приміщеннями з впровадженням енергозберігаючих заходів у загальноосвітній школі № 3 в м. Новоселиця (902,4 тис. грн). У селі Строїнці кошти спрямовано на капітальний ремонт приміщення та встановлення глядацьких трибун (582,6 тис.грн.) та ремонт дороги Строїнці - Перебиківці в районі під’їзду до села Рингач (560,0 тис. грн).

Також, Острицька ОТГ розпочала освоєння виділених коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews