Роман Чернега проведе онлайн-прийом буковинців

01.11.2018 20:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

28 листопада  2018  року відбудеться онлайн-прийом мешканців Чернівецької області Головою Державної служби України з питань праці Романом Чернегою.

Захід відбудеться у приміщенні Управління Держпраці у Чернівецькій області, що розташовується за адресою: м. Чернівці, вулиця Зелена, 3 об 11 годині.

Управління Держпраці у Чернівецькій області  повідомляє:

буковинці можуть скористатися  можливістю відкритого спілкування з керівником державного відомства через скайп - зв'язок й особисто висловити свої запитання, отримавши на них вичерпні й кваліфіковані відповіді.

Бажаючим  потрапити на онлайн -прийом до Голови Державної служби України з питань праці Романа Чернеги слід повідомити про це Управління Держпраці у Чернівецькій області заздалегідь.

Громадяни можуть зробити це у наступний спосіб:

надіслати листа поштою  на адресу: 58 003,  Управління Держпраці у Чернівецькій області, вул. Зелена, 3, м. Чернівці;

зателефонувати за номерами телефонів: (0372) 55 37 24, 52 18 92;

надіслати листа електронною поштою за адресою, вказаною на сайті Управління Держпраці у Чернівецькій області  у розділі «Контакти».

Якщо запитання належатимуть до професійної компетенції Державної служби України з питань праці, то кожен заявник буде запрошений на онлайн-прийом особисто.

Впровадження практики онлайн - приймалень Держпраці України триває вже третій рік поспіль з метою економії часу і коштів громадян.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews