Діти Чернівецької області та Республіки Молдова підготували фотовиставку

01.11.2018 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

31 жовтня відкрилась виставка фотографій за методикою PHOTOVOICE, підготовлена дітьми та молоддю віком 15-19 років з Чернівецької області та Республіки Молдова.

Виставка відбувається в рамках проекту «Розвиток міжособистісних  зв’язків у соціальній, культурній та освітній сферах серед дітей та молоді, позбавлених батьківської опіки та піклування , в Республіці Молдова та Чернівецькій області (Україна)».

Заступник директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко відмітила: «Приємно, що ви долучилися до проекту і підняли питання соціально-економічних проблем сусідніх країн. З Ваших робіт розуміємо, що ми маємо чути в першу чергу дітей. Великий педагог Василь Сухомлинський, 100-річчя якого ми святкуємо в цьому році, казав: «Людина народжується для того, щоб залишити по собі вічний слід». Бажаю кожному з Вас, щоб Ви стали великими особистостями, були людиною з великої літери і  залишили незрівнянний слід на цій землі».

Відкрив виставку відомий чернівецький фотограф-документаліст Василь Салига.

Нагадуємо, що відвідати виставку можна буде з 31 жовтня до 14 листопада 2018 року у ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews