На Буковині батько гвалтував власну доньку

26.11.2018 08:42   Джерело: gazeta.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


У Клішківцях Хотинського району Чернівецької області днями затримали збоченця, який мінімум 7 разів зґвалтував власну дочку.

Дитині не виповнилося і 14-ти років. За словами дівчинки, батько уперше напав на неї у кінці липня. Увечері він увійшов до ванни, де знаходилася дитина. Ґвалтівник погрожував убити дочку, бив по різних частинах тіла. Потім зґвалтував, позбавивши цнотливості, пише видання "Нарком".

Дівчинка наважилася розповісти матері про те, що відбувається через 3 тижні після останнього зґвалтування. Тоді батько не лише вступив в сексуальний зв'язок з дочкою, але і боляче бив її головою об батарею.

Медики знайшли підтвердження словам дитини і насильника затримали. Підозрюваний не став відпиратися, підтвердивши, що вступав з дочкою в статевий зв'язок проти її волі. За скоєне йому загрожує 15 років в'язниці. В сім'ї, де відбувалися шокуючі події, виховується дві дитини – у потерпілої дівчинки є братик.

За матеріалами https://gazeta.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.ua