Фермерам Буковини частково компенсують вартість с/г техніки та обладнання вітчизняного виробництва

01.12.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2017 р. № 130 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» в області державними банківськими установами проводиться фінансування придбання сільськогосподарської техніки за програмами державної підтримки (часткова компенсація вартості) для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету.  

Згідно даних реєстру Міністерства аграрної політики та продовольства України в Чернівецькій області в поточному році подано 26 заявок від сільськогосподарських товаровиробників  для отримання часткової компенсації за придбання 37 одиниць сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва загальною вартістю 8601,63 тис. грн. з ПДВ (7168,03 тис. грн. без ПДВ), з яких часткова компенсація склала 1786,27 тис. грн.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews