На Буковину завітають українські родини Героїв Небесної Сотні

31.12.2018 08:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

28 грудня заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець провів засідання Робочої групи, на якій проаналізовано хід підготовки до приїзду на Буковину в період новорічно-різдвяних свят родин Героїв Небесної Сотні.

Так, 13 – 14 січня 2019 року очікується приїзд до Чернівецької області родин з Києва, Вінниці, Львова, Житомира, Запоріжжя, Хмельницького, Івано-Франківська, Волині.

13 січня вони спільно з сім’ями буковинських Героїв Небесної Сотні віддадуть шану нашим краянам – Василю Аксенину та Олександру Щербанюку.

Цього ж дня гості з різних куточків України відвідають самобутнє обласне фольклорно-етнографічне свято «Від Різдва Христового до Йордану», де матимуть змогу ознайомитись з багатовіковими традиціями зимових календарних свят буковинського краю.

14 січня передбачається, що українські родини Героїв Небесної Сотні долучаться до традиційного святкування Маланки в смт. Вашківці Вижницького району. Після цього в будинку з левами планується їх зустріч з керівництвом обласної державної адміністрації.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews