Хто очолить Центр стерилізації тварин у Чернівцях?

16.01.2019 07:17   Джерело: bukovyna.online
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Після співбесіди з усіма кандидатами Департамент ЖКГ буде рекомендувати секретарю Чернівецької міської ради призначити на посаду директора Центру стерилізації тварин Віктора Сворожинського та встановити йому випробувальний термін на три місяці.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей:

«Провели в департаменті ЖКГ співбесіду з претендентами на посаду директора МКП «Центр стерилізації тварин».

Виявили бажання очолити Центр Альона Коропецька (оператор МКП “Центр стерилізації тварин”), Агнеса Деліцой (диспетчер таксі), Сергій Запотічний (найманий працівник), Роман Сороцький (психолог), Віктор Сворожинський (працівник ТОВ “ЄвроВіндоус”), Олександр Чернюк (підприємець).

Разом з кураторами підприємства та в присутності преси провели індивідуальне спілкування з кожним претендентом. Хочу відмітити, що всі надзвичайно люблять тварин і мають багато різних цікавих ідей та пропозицій, як покращити їх життя.

За результатами співбесіди департамент ЖКГ рекомендуватиме секретарю Чернівецької міської ради Васил. Проданe призначити директором МКП «Центр стерилізації тварин» Віктора Сворожинського, який має багаторічний управлінській досвід та знає як налагодити роботу підприємства. Пропонуватимемо встановити йому випробувальний термін три місяці.

Перед новим керівником ставимо завдання привести у належний санітарний стан умови перебування тварин, організувати ефективну роботу персоналу та розширити сектор послуг, які надає Центр», – зазначив Володимир Бешлей.

За матеріалами https://bukovyna.online 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukovyna.online