Буковинці виграють мільйонні суми

20.01.2019 20:11   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Лише за останні два місяці щонайменше троє жителів області стали володарями мільйонних виграшів у популярних державних лотереях.

На початку грудня минулого року невідомий щасливчик із Чернівців придбав лотерейний квиток за 25 гривень на вулиці Головній, 200. Участь у розіграші "Мегалот" йому дозволила зірвати куш у розмірі одного мільйона гривень. Крім того, чоловік був за один крок від виграшу "Мега-джекпоту" розміром у понад дев’ять мільйонів гривень, про це йдеться у виданні "Молодий буковинець". 

Наприкінці 2018 року ще один гравець із Буковини здобув перемогу в державній лотереї "Лото-Забава". Людина зірвала виграш в один мільйон гривень, придбавши квиток на фірмовому столі "М.С.Л." у Заставні.

Ще один чернівчанин здобув перемогу в лотереї на початку нового року. Так, перший тираж популярної лотереї "Лото-Забава", який відбувся 6 січня, завершився появою нового мільйонера. Ним виявився гравець, який 31-го грудня придбав виграшний лотерейний білет у кіоску "М.С.Л." за адресою: Чернівці, вулиця Героїв Майдану, 9.

Відомо, що на гру у лотерею новоспечений багатій витратив усього 10 гривень, завдяки чому став не тільки першим мільйонером 2019 року, але й 313-м за всю історію існування "Лото-Забава".

"Витратив 20 гривень, а виграв 2700"

Уже близько 10 років грає в лотереї "Спортпрогноз" і "ТОТО+" чернівчанин Григорій Гиков. Він практично щотижня купує квитки в магазині на вулиці Комарова. Найбільший виграш чоловік здобув п’ять років тому, отримавши 2700 гривень. Каже, що гра в лотерею – це для нього не лише звичайна розвага, а й спрямування власних футбольних знань у корисне русло.

"Суть гри – потрібно відгадати 12 результатів ігор команд. Поклав на чотири команди, і всі чотири перемогли. Витратив тоді на квиток 20 гривень, а виграв 2700. Завдяки цьому виграшу трохи боргів пороздавав, решта грошей пішла на повсякденні витрати", – каже чоловік.

"Можемо говорити годинами, як виграти джекпот"

Чернівчанка Стелла Домбик називає себе ветераном у лотерейній справі, адже працює продавцем-розповсюджувачем квитків уже 15 років. Саме вона в останній день 2018 року у кіоску поблизу ринку "Центральний"продала гравцеві з Чернівців виграшний білет "Лото-Забави", завдяки якому чоловік став мільйонером. Жінка каже, що такий солідний приз з її досвіду випав уперше."У 2008-му році мій гравець виграв у "Лото-Забава" автомобіль, у 2012 році інший гравець – 600 тисяч. А ось мільйонер у мене перший", – повідомила жінка лотерейній газеті "Азарт".

– Яка ваша реакція на цю подію?

– Для мене це велика радість, хоча виграш дістався випадковому гравцю.

– Вам було би значно приємніше, якби виграв постійний гравець?

– Звичайно, адже я частіше за все спілкуюся із постійними гравцями саме на цю тему: "Як виграти мільйон чи джекпот? Що для цього треба зробити?". Ця тема для завзятих невичерпна, ми можемо говорити годинами.

– Вас не втомлює таке специфічне спілкування?

– Інколи втомлююся, але це моя робота, яку я люблю. Тому й утома приємна.

– Що, на ваш погляд, головне в роботі розповсюджувача?

– Знайти спільну мову із гравцями, зрозуміти їхні бажання та зробити все можливе для здійснення цих бажань.

У компанії "М.С.Л." повідомили, що продавець щасливого лотерейного квитка отримає винагороду від оператора.

"Гра в лотерею – це наука"

Гра в лотерею – це не лише своєрідне мистецтво, а й наука, переконана нумеролог, директор Центру нетрадиційної медицини "Енергетика"Людмила Жукова з Києва. Вона розповіла, хто найчастіше виграє цінні призи, і що слід робити, аби збільшити свої шанси на перемогу.

 – Як правило, в лотерею виграє лише та людина, якій це найбільше необхідно, – каже жінка. Якщо людина настільки сильно потребує виграшу, що вона про це внутрішньо просить, то існують величезні шанси, що вона коли-небудь переможе. Бог подає, коли в нього просять. Наші думки матеріалізуються.

За словами нумеролога, існують щасливі комбінації цифр, які гравець може застосовувати при купівлі лотерейного квитка. Але дуже важливо і те, в який день місяця людина купує цей білет.

"У кожної людини є своя індивідуальна цифра, в який день вона може підписувати важливі документи або заповнювати лотерейні квитки. Яким чином вирахувати цей день? Складаємо докупи цифри із дати народження (ДД+ММ+РР+РР). Для прикладу, сума виходить 658. Це означає, що гравець може шостого, п’ятого і восьмого числа кожного місяця підписувати важливі папери або грати в лотерею. Якщо, наприклад, виходить число 134, отже ця людина може купувати квитки не тільки першого, третього та четвертого числа кожного місяця, а й 13-го", – повідомила Людмила Жукова.

Нумеролог каже, що протягом певного часу використовувала ці знання, граючи в лотерею. Стверджує, що здобувала значні суми призів.

"Чесно кажучи, трохи злякалася – почала багато вигравати. Але вчасно зупинилась – не вистачає ще, щоб люди подумали, що я використовую свої природні ресурси із поганою метою. Тому і перестала грати в лотереї", – сказала Людмила Жукова.

"Люди, які купують лотерейні квитки, переоцінюють шанси"

А ось підприємець Олексій Попович вважає ігри в лотерею нераціональними:

"Зацитую вам уривок з відомого роману Джорджа Орвела "1984", який, на мою думку, дуже вдало описує природу захоплення людей різного роду лотереями: "Лотерея, з її щотижневими виплатами величезних призів, була єдиною публічною подією, до якої проли (представники безпартійного пролетаріату, - авт.)приділяли дійсно серйозну увагу. Можливо було декілька мільйонів пролів, для яких Лотерея була головним, якщо не єдиним, приводом міцно триматися за життя. Це було їх насолодою, їх примхою, їх божевіллям, їх забуттям, їх розумовим адреналіном. Де б не провадилась Лотерея, навіть люди, що заледве могли читати та писати, здавалося, отримували здатність до надскладних математичних обрахунків та разючу майстерність до запам'ятовування. Там були цілі верстви людей, які жили лише за рахунок простого продажу систем, прогнозів та щасливих амулетів. Вінстон не мав ніякого стосунку до провадження та перебігу Лотереї, яка організовувалась та керувалася Міністерством Достатку, але йому було добре відомо (насправді кожному партійцю було добре відомо), що ці призи були лише плодом хворої уяви. Насправді ж лише маленькі суми виплачувалися, власне переможці, що вигравали найбільші призи, були неіснуючими особами. За відсутності будь-якого справжнього двостороннього зв'язку між тою чи іншою частинами Океанії, було не важко вжити відповідних заходів".

А ось популярний нині Нассім Талеб у своїй книзі "Чорний лебідь" пише наступне: "Люди, які купують лотерейні квитки, перебільшують свої шанси виграти саме тому, що подумки уявляють собі величезний виграш. Вони засліплені, і не бачать різниці між порядками величин "один до тисячі" й "один до мільйона", тобто між ступенями ймовірності".

Завзяті гравці мають такі забобони:

– Купують білети по непарних днях у доброму настрої.

– Беруть по три-п'ять або сім штук, обов'язково лівою рукою.

– Використовують книжки із нумерології та записують в ігрове поле числове значення свого імені.

– Часто приходять в одязі, в якому вже вигравали. Кажуть, допомагає, коли граєш у миттєву лотерею.

– Багато хто перед купівлею білета намагається запам'ятовувати все, що привертає увагу і пов'язане з числами. Або просто вписує цифри, які мають для нього значення.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз