Наливайченко у Дніпрі: Ми відновимо справедливість на нашій землі!

25.01.2019 11:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко сьогодні презентував свою передвиборчу програму у Дніпрі.

«В основі моєї президентської програми лежить розроблений мною стратегічний план дій з відновлення миру», – наголосив він.

План відновлення миру складається з кількох основних положень. Перший передбачає першочергові гуманітарні дії. «Це звільнення заручників, політв’язнів, розшук зниклих безвісти, допомога всім постраждалим під час війни», – зазначив кандидат у Президенти.

Друге положення – це проект нової дієвої міжнародної угоди з деокупації країни. «Я переконаний, що без деокупації, без виведення російських військ і спецслужб з нашої землі ми не зможемо закінчити війну», – сказав Наливайченко. І додав, що для цього необхідно залучити наших міжнародних стратегічних партнерів – США і ЄС.

І третє – це національний план відродження економіки, який має розпочатися із комплексу системних дій для відновлення промисловості, оборонно-промислового комплексу. «Відродження промисловості через запуск оборонно-промислового комплексу вважаю пріоритетом. Держава тут повинна стати основним інвестором», – сказав він.

Свою першочерговою президентською ініціативою Наливайченко назвав ухвалення кодексу соціального захисту громадян. «Йдеться про гарантії своєчасного і в повному обсязі виконання урядом соціальних зобов’язань перед громадянами України. Про своєчасну виплату пенсій, зарплат, стипендій, пільг та субсидій», – пояснив кандидат у Президенти.

Ще однією своєю президентською ініціативою Наливайченко назвав створення електронного уряду – електронної України. Мова йде про єдиний веб-портал, на якому кожен українець зможе швидко і безкоштовно отримати будь-які адміністративні послуги – від реєстрації бізнесу чи автомобіля до запису дитини у дитсадок.

Політик зазначив, що його президентська програма базується на рішучому очищенні та оновленні влади. Він наголосив, що корупція буде знищена: «З нею не треба боротися, її треба знищити раз і назавжди».

«Шляхом проведення прозорих конкурсів на усі державні посади, починаючи з центральних, ми оновлюватимемо владу, а очистимо через жорстку люстрацію», – сказав кандидат у Президенти. Він також наголосив, що корупція буде знищена: «З нею не треба боротися, її треба знищити раз і назавжди».

Крім того, Валентин Наливайченко виступає за скасування недоторканності не лише з депутатів, а й з суддів та Президента, позбавлення їх усіх пільг та привілеїв. За скорочення кількості депутатів усіх рівнів, а також за надання місцевим територіальним громадам обирати і відкликати керівників місцевих правоохоронних органів та суддів.

«Рівність перед законом і невідворотність покарання – ці принципи вважаю головними принципами справедливості. І я хочу, щоб вони запрацювали в Україні, для кожного українця. З цим і йду у Президенти», – резюмував Валентин Наливайченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews