На Буковині допомагають птахам

28.01.2019 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Не всі птахи відлітають до теплих країн, значна частина їх залишається з нами в зимовий період. Зимові та весняні снігопади, обледеніння- природні вороги, які призводять до гибелі великої кількості птахів.

Управління екології та природних ресурсів ОДА спільно із Департаментом освіти і науки ОДА, на базі національних природних парків Буковини у січні 2019 року провело заходи у рамках екологічної акції «Наша допомога птахам».

Участь у заходах взяили працівники національних природних парків та учні загальноосвітніх закладів Буковини.

Щорічно учні шкіл регіону долучаються до акції та є справжніми друзями природи, розробляючи різноманітні годівнички та допомагаючи пережити холодну пору зимуючим птахам. Діти з радістю наповнювали годівнички кормами та мали можливість поспостерігати за пернатими мешканцями.

Турбота про птахів – це не тільки екологічна проблема. Адже птахи - це частинка нашого життя, нашої культури, більше того – нашого світогляду та нашого світовідчуття. Підгодовування птахів сприяє збереженню чисельності видів, і крім того, дає можливість спостерігати за ними.

Давайте збережемо птахів!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews