За потурання міської ради підприємці «роздерибанили» кілька ласих земельних ділянок у Чернівцях

30.01.2019 15:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Про це повідомив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 

- Сьогодні обласній раді сьомого скликання доводиться вживати відповідних заходів, аби унеможливити подальший «дерибан» земельних ділянок, на яких знаходяться об’єкти комунальної власності, та домогтися сплати належних платежів до бюджету від підприємців, які свого часу за потурання Чернівецької міської ради попередніх скликань зуміли відхопити декілька ласих шматків.

- Про ситуацію, що склалася в обласній психіатричній лікарні внаслідок прийняття таких рішень міською радою, мабуть не говорить хіба що лінивий. Водночас, подібну ситуацію маємо і в обласному музеї народної архітектури та побуту, у якого аналогічними рішеннями міської ради попередніх скликань було вилучено чотири земельні ділянки. А все тому, що донедавна земля, на якій знаходиться музей унікальних пам’яток архітектури нашого краю, не була відповідним чином за ним закріплена. Враховуючи це, наголосив, що сьогодні усі ми разом зобов’язані стояти на захисті інтересів громади та її майна, - написав посадовець на своїй сторінці у ФБ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews