Рух «Справедливість» подав заяву до Нацполіції за підкуп виборців зловмисниками

28.02.2019 17:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Керівник штабу Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков подав до Національної поліції заяву про вчинення кримінального правопорушення невідомими нам особами, які від імені Валентина Наливайченка як кандидата в президенти пропонували людям по 2100 гривень за представництво в виборчих комісіях.

«Такі дії обурюють. Очевидно, вони є проявом єдиної масштабної злочинної схеми підкупу виборців та цинічною спробою дискредитації кандидата на пост Президента України Валентина Наливайченка», — зазначив Колєсніков у заяві.

Він також наголосив, що Рух «Справедливість» діятиме рішуче й спільно з міжнародними партнерами відстоюватиме право українців на вільні вибори.

«Злочинці повинні бути притягнуті до відповідальності, а вибори мають відбуватися без фальсифікацій», — наголосив політик.

Підкуп виборців — не нова технологія цієї влади, а тому вони робитимуть усе заради того, щоби вкрасти в нас ще 5 років.

У свою чергу, ми співпрацюємо з правоохоронцями, щоб якомога швидше розслідувати ці злочини. І просимо всіх небайдужих українців повідомляти про подібні випадки за телефоном: (044) 337 42 04.

Разом обов’язково переможемо й захистимо вільні та справедливі вибори!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews