Ще одна церква на Буковині має намір перейти до ПЦУ

04.03.2019 22:14   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області ще одна церковна громада має намір ухвалити рішення про перехід з підпорядкування колишньої УПЦ МП до Православної церкви України.

Про це повідомляє газета "Слово правди", пише molbuk.ua
 
Зазначається, що сьогодні у селі Зелений Гай Новоселицького району після служби Божої поблизу церкви Святого Дмитрія відбулися стихійні збори.

За інформацією прихожан храму, до села приїхав мікроавтобус з людьми, які мали намір підтримати тих, хто не бажає нікуди переходити.

Пізніше на місце події прибули співробітники поліції.

"Думки учасників зборів були діаметрально протилежні, але зрештою розійшлись з миром, домовившись зібратись наступної неділі, щоб визначитись остаточно", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Зелений Гай може стати першим селом Новоселицького району, яке перейде до Православної церкви України.

Нагадаємо, учора в селі Бережонка Вижницького району під час зборів церковної парафії виник конфлікт між двома священиками.
 
За матеріалами https://molbuk.ua 
 
null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua