Кав'ярня «Львівські круасани», де отруїлися буковинські туристи, тимчасово не працює

12.03.2019 02:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Держпродспоживслужба зачинила заклад на найближчі 10 днів

Кав'ярня «Львівські круасани» на Театральній площі у Чернівцях тимчасово не працює. У роботі закладу виявили кілька серйозних порушень. А напередодні до Держпродспоживслужби у Чернівецькій області надійшла скарга про те, що в закладі отруїлися 5 осіб, серед яких одна - неповнолітня. Про це повідомляє ТРК «Буковина».

Кав'ярню зачинили на найближчі 10 днів. Про це повідомив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк. За його словами, у роботі закладу знайшли порушення - не всі працівники мали медичні книжки, до того ж, були порушені норми зберігання продуктів. Також проводять експертизу на сальмонельоз - аби встановити, що саме стало причиною отруєння людей.

Кілька днів тому п'ятеро відвідувачів кав'ярні потрапили до лікарні після того, як поснідали у кафе. Усім поставили діагноз - «харчова токсикоінфекція».

За матеріалами https://pogliad.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews