Петиція щодо скверу на вулиці Кордуби у Чернівцях набрала достатньо голосів

02.04.2019 08:12   Джерело: pogliad.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Шостого березня на сайті міської ради Чернівців зареєстрували ще одну петицію. Цього разу йдеться про доведення до ладу скверу на вулиці Кордуби. 

«Сквер, який знаходиться біля костьолу на вулиці Кордуби, дедалі менше нагадує місце для відпочинку. Відсутність благоустрою робить прогулянки по ньому небажаними. Весь фонд, який там є, зношений: це і лавки, це і покриття, це і зелені насадження. Привабливими, особливо у теплі пори року, вони є лише для, так званих, асоціальних елементів. Тут знаходять собі притулок бомжі, які в особливий спосіб відлякують від нього нормальних людей. Вони проводять час тут цілими компаніями, справляють нужду, не звертаючи увагу на перехожих. І за всім цим спостерігають діти, адже поряд знаходиться гімназія», - пише автор петиції Тетяна Турлай.

Чернівчани хочуть, аби замінили тротуарне покриття, оновили лавочки, висадили дерева та кущі, а також вирішили питання щодо перебування в сквері безхатченків.  

Нині петиція набрала 258 голосів.

За матеріалами https://pogliad.ua 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua