Порошенко Зеленському: Будь мужиком, ніким не прикривайся - приходь на дебати (Відео)

05.04.2019 13:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Президент України Петро Порошенко закликав кандидата в президенти Володимира Зеленського не шукав причини, не ставити умов, бути мужиком - і прийти на дебати. Таку заяву глава держави зробив у своєму відеозверненні, опублікованому в Facebook.

«Володимир Олександрович, знову змушений спілкуватися з вами через об'єктив замість прямої розмови. Не бійтеся, дебатів - це не страшно. Це нормальна політична традиція. Не шукайте причин і не ставте умов, і ніким не прикривайтесь - це некрасиво. Будьте мужиком - приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон - я чекаю », - заявив президент.

Глава держави також нагадав, що за своє життя йому не раз доводилося відповідати на дзвінки не тільки від політичних супротивників, але і від ворогів України.

«За своє життя я не раз брав виклики. І не тільки від політичних опонентів, а й від сильних ворогів. Дивився в їхні очі і не відводив погляду. Таким повинен бути президент і верховний головнокомандувач », - підкреслив Петро Порошенко.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський за допомогою відеозвернення запросив чинного президента на дебати на НСК «Олімпійський», висунувши при цьому безліч умов. У свою чергу Петро Порошенко виклик прийняв. Після чого Зеленський почав висувати додаткові умови, найяскравішим з яких стало проведення дебатів Юлією Тимошенко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews