Чернівчан запрошують на загальноміське прибирання

07.04.2019 20:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Відповідно до розпорядження міського голови, з метою покращення благоустрою та екологічного стану Чернівців 13 квітня 2019 року в рамках місячника санітарної очистки та благоустрою міста оголошується загальноміська толока.

Під час проведення загальноміської толоки здіснюватимуться заходи, спрямовані на впорядкування та приведення до належного санітарного стану власних та прилеглих територій установ, організацій незалежно від форм власності, дитячих і спортивних майданчиків, парків, скверів, кладовищ, інших об’єктів масового відвідування.  

З цією метою керівникам департаменту житлово-комунального господарства, департаменту розвитку, департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, управлінню освіти, управлінню охорони здоров’я, управлінню культури, управлінню по фізичній культурі та спорту доручено організувати роботу підпорядкованих їм підприємств та  служб по приведенню до належного санітарного стану закріплених за ними територій та об’єктів.

Департаменту житлово-комунального господарства, управлінню контролю за благоустроєм міста міської ради  доручено визначити  території для прибирання та організувати проведення  робіт з ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Міське комунальне підприємство «Чернівціспецкомунтранс» під час проведення загальноміської толоки  прийматиме безкоштовно транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище  від підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.

Усіх чернівчан запрошують приєднатися до загальноміської толоки і долучитися до прибирання своїх будинків та прибудинкових територій, впорядкування зелених насаджень та квітників. 

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews