Схвалено Інвестиційну програму АТ «Чернівціобленерго» на 2019 рік

13.04.2019 21:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

12 квітня заступник голови облдержадміністрації Мирослав Заячук, начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Трепко та представники АТ «Чернівціобленерго» взяли участь за допомогою Skype-зв'язку у відкритому слуханні Національної комісії, що здійснює державне регулювання  у сферах енергетики та  комунальних послуг (далі – НКРЕКП) щодо прийняття постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «Чернівціобленерго» на 2019 рік.

Інвестиційну програму АТ «Чернівціобленерго» в 2019 році заплановано виконати на суму 76,181 млн.грн. Зокрема, кошти передбачені для модернізації (технічного переоснащення) електромереж, підстанцій, заміну 4250 лічильників у побутових споживачів на багатотарифні, впровадження автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії, закупівлю спеціалізованої техніки.

Повне та своєчасне виконання заходів в рамках Інвестиційної програми АТ «Чернівціобленерго» дозволить споживачам області отримувати якісні та безперебійні послуги електропостачання.

Передувало схваленню Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «Чернівціобленерго» на 2019 рік участь Чернівецької ОДА
03 вересня 2018 року у відкритому обговоренні проекту Інвестиційної програми, яка була погоджена із врахуванням всіх пропозицій та зауважень.

За матеріалами ЧОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews