В ФБ публікують фото тисяч киян, які прийшли на «Олімпійський» підтримати Порошенка

14.04.2019 18:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського викликали широкий інтерес у громадськості. На НСК "Олімпійський", де проходять дебати, зібралася багатотисячна аудиторія глядачів, які хочуть побачити дискусію кандидатів наживо.

Про це свідчать численні фотографії, які опубліковані користувачами соціальних мереж.

"Всі ці люди прийшли на дебати. Шукаємо Зеленського", – написав користувач Дмитро Вовнянко.

"Прийшли, підтримали, подякували", – написала Анна Шушурина.

Перед стадіоном "Олімпійський" встановлена сцена з екранами, на яких у прямому ефірі відбувається трансляція дебатів. Вхід на НСК відкритий для всіх бажаючих. Пропускають на стадіон через металодетектори, в цілому встановлено 16 пристроїв. Порядок у місті Києві забезпечують кілька тисяч поліцейських.

Зазначимо, що кандидат на пост президента Володимир Зеленський на дебатах так і не з'явився. Нагадаємо також, що раніше на мітинг на підтримку кандидата в президенти Петра Порошенка, який відбувся на Михайлівській площі 17 березня 2019 року, прийшло понад 40 тисяч киян.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews