На Буковині відзначать День пам`яті та примирення: програма заходів

06.05.2019 21:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Впродовж 7-9 травня 2019 року на Буковині відбудуться заходи з нагоди Дня пам`яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

7 травня о 10.00 в обласному госпіталі інвалідів війни керівництво обласної державної адміністрації, обласної та міської рад відвідає ветеранів, які лікуються в обласному госпіталі інвалідів війни.

Цього ж дня о 14.00 в офісі Чернівецької обласної ради ветеранів (вул. С.Бандери, 11) відбудеться зустріч з ветеранським активом області.

8 травня о 10.00 (вул. Руська) керівники області та міста, представники громадсько-політичних об’єднань, ветеранів АТО, родин покладуть квіти до пам’ятника воякам Буковинського куреня, після чого пройде мітинг;

о 12.00 на Центральному кладовищі Чернівців відбудеться панахида та покладання лампадок, квітів до могил загиблих в АТО, Героїв Небесної Сотні.

9 травня о 10.00 на Соборній площі міста керівники області та міста, представники ветеранських громадсько-політичних об’єднань покладуть вінки та квіти до пам’ятника Перемоги;

об 11.00 – урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятників, меморіалів воїнам-визволителям та мітинги в Першотравневому, Шевченківському та Садгірському районах міста Чернівців  (Меморіали міста Чернівці).

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews