Чернівчани просять відремонтувати вулицю Київську

12.05.2019 12:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На офіційному сайті Чернівецької міської ради зареєстрували електронне звернення щодо ремонту критичного дорожнього покриття на вулиці Київській у Чернівцях.

"Мікрорайон Роша, що знаходиться в 10 хвилинах від центру міста, відрізаний від "цивілізації" - дорожнє покриття перешкоджає безпечному пересуванню на громадському та приватному транспорті. Дорога знівечена ще з грудня 2018 року та станом на сьогодні (09.05.2019 - 6 місяців) перебуває в непридатному стані, існуюче покриття не підлягає ямковому ремонту, а капітальному ремонту!", - пише автор петиції Костіль Андрій Дмитрович.

Як йдеться у зверненні, проблемна ділянка: вул. Київська, 6 - вул. Київська, 36 (550 м).  Жителі вулиці просять депутатів міської ради, які безпосередньо проживають в даному районі (щонайменше з 10-ток чинних) відреагувати і вирішити це питання шляхом капітального ремонту ділянки.

"Страждають люди та транспорт!", - пише ініціатор звернення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews