На Буковині пройшов семінар для молоді, зацікавленої стати волонтерами

14.05.2019 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


11-12 травня 2019 року Чернівецька міська молодіжна громадська організація «Пласт НСОУ Станиця Чернівці»спільно з управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації провели в селі Виженка, що на Вижниччині, семінар для молоді, яка зацікавлена стати волонтерами в українській скаутській організації «Пласт».

Протягом двох днів 23 учасники почули багато нової інформації про принципи скаутингу, чим можуть бути корисними та про можливості, які відкриває для них Пласт, подальші кроки в організації та командотворення. Відсутність зв'язку та соціальних мереж, а також примхи погоди не зіпсували настрою учасників, то ж вони ще й залюбки підкорили перевал Німчич, мали можливість поспівати ввечері навколо ватри і побачити пластові традиції. 

Пласт - це український скаутинг. Середовище волонтерів, що вміють мріяти і втілювати свої мрії в суспільно корисних проектах, це можливість реалізувати себе в команді однодумців та самовдосконалитись, щоб творити майбутнє України.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews