У Чернівецях презентують проект «Бранці Кремля»

14.05.2019 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У вівторок, 21-го травня, у приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації (м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб 418) відбудеться прес-конференція на тему «Презентація освітнього проекту Міністерства інформаційної політики України «Бранці Кремля» у м. Чернівці.

З цієї нагоди до Чернівецької області завітають Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, радник Міністра інформаційної політики України з освітніх проектів, Герой України Володимир Жемчугов, координатор проекту «Бранці Кремля» Олена Жемчугова.

Початок об 11.00.

Довідково. Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року — організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків так званої «ЛНР». У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Герой України Володимир Жемчугов перебуватиме в області 21 та 22 травня на запрошення в.о голови Чернівецької ОДА Михайла Павлюка та народного депутата України Владислава Севрюкова за сприяння Міністерства інформаційної політики України.

Окрім спілкування з представниками регіональних засобів масової інформації, він зустрінеться з в.о. голови обласної державної адміністрації Михайлом Павлюком та прочитає лекції студентам вищих навчальних закладів області.

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews