У Чернівецькій гімназії проведуть відкритий онлайн-урок

14.05.2019 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька гімназія № 3, що за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 131, разом з багатьма навчальними закладами міста приєднаються завтра, 15 травня, до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку з нагоди святкування Дня Європи.

Разом з тим, з дітьми до початку уроку поспілкується в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк.

Початок о 09.15.

Урок триватиме до 10.30.

Під час уроку Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ivanna Klympush-Tsintsadze та перша заступниця Міністра інформаційної політики Emine Dzheppar поспілкуються з учнями та дадуть відповіді на запитання. Ведучий уроку – український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур. Найактивніші учні та школи будуть нагороджені тематичними призами та подарунками від організаторів заходу.

Організаторами заходу є Міністерство інформаційної політики України, Офіс віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство освіти і науки України за підтримки проекту ЄС Association4UGoogle Україна та Київський молодіжний центр.

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews