У Чернівцях хочуть назавжди позбутися генделика «Халабуда» у парку «Жовтневий»

23.05.2019 06:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька міська рада має намір заборонити кафе "Халабуда" здійснювати свою діяльність у парку "Жовтневий".

Відповідний проект рішення зареєстрували на офіційному сайті міської ради, пише Цікаві Чернівці

Згідно з проектом рішення, депутатам пропонується підтримати електронну петицію "Заборонити генделику "Халабуда" працювати у парку "Жовтневий", яка раніше набрала необхідну кількість голосів.

Окрім того, проектом рішення пропонується міському комунальному підприємству парк "Жовтневий" негайно відреагувати на протиправні дії підприємця, який самовільно захопив землі парку та завдає шкоди його екології. Водночас у проекті документу вказано про заборону генделику "Халабуда" здійснювати господарську діяльність на території парку "Жовтневий".

Разом з тим, управлінню культури Чернівецької міськради пропонується звернутися з листом до правоохоронців та контролюючих органів щодо здійснення незаконної господарської діяльності власника генделику "Халабуда" на території міського комунального підприємства парк "Жовтневий".

Також у проекті рішення парку "Жовтневий" пропонується "вжити дієвих заходів щодо звільнення самовільно захоплених земель парку від незаконно розташованих там об’єктів приватного бізнесу". Серед пунктів проекту рішення – "Не розглядати жодних шляхів легалізації генделика "Халабуда" на території міського комунального підприємства парк "Жовтневий".

За матеріалами Цікаві Чернівці 

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews