Фахівці фіскальної служби Буковини розглянули 40 запитів на публічну інформацію

24.05.2019 08:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Впродовж січня – квітня 2019 року  до регіонального фіскального відомства  надійшло 40 запитів на публічну інформацію. Відтак, у минулому році за аналогічний період надійшло тільки 12 запитів.

Інформує заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Іван Матіос.

Із запитами звернулися 34 фізичні особи,  3 юридичні особи та 3 представників засобів масової інформації. З них, переважна кількість заявників – 30 зверталася поштою та 10 - електронною поштою.

Серед запитів домінували питання щодо відсутності заборгованості, відомостей про третіх осіб, про суми нарахованого єдиного внеску, про факти зупинення податкових накладних та інші – роз’яснює посадовець.

Також, Іван Матіос відзначає, усі запити податківці розглянули у визначені законом терміни. Заявники отримали  відповіді згідно з вимогами чинного законодавства.

Більш детально щодо порядку складання та форми подання запиту можна ознайомитись на офіційному порталі «Територіальні органи ДФС у Чернівецькій області» у рубриці «Публічна інформація» за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews