Кримінальні схеми на буковинському кордоні викрили правохоронці (фото)

08.06.2019 10:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Працівники УЗЕ  викрили систематичне хабарництво на ПП "Мамалига", до якого причетні й молдавські митники.

7 червня слідчі теруправління ДБР у м.Хмельницькому спільно з управлінням Генпрокуратури України, оперативниками поліції захисту економіки Чернівецькій області та із залученням працівників Управління КОРД ГУНП в Хмельницькій області, задокументовували факти вимагання та одержання неправомірної вигоди державним інспектором відділу митного оформлення "Мамалига-Крива" митного поста "Кельменці" Чернівецької митниці Державної фіскальної служби, військовослужбовцями відділу прикордонної служби "Мамалига" Чернівецького прикордонного загону та працівниками митниці Республіки Молдова за безперешкодний в’їзд громадян Республіки Молдова до України для подальшого ввезення ними транспортних засобів з іноземною реєстрацією ("євроблях") на територію України терміном до одного року.
 
 
За безперешкодний перетин кордону іноземними громадянами, мета яких ввезення на територію України строком до одного року транспортних засобів на іноземній реєстрації (єврономерах) без проходження огляду, фігуранти вимагали хабарі.
null
Фото УЗЕ
У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, правоохоронці задокументували численні факти отримання митниками та прикордонниками неправомірної вигоди.
 
Проводяться першочергові слідчі дії.
null
Фото з УЗЕ

null
Фото з УЗЕ
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews