Буковинське підприємство ТОВ «Лілак» нагородили золотою медаллю

11.06.2019 21:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Буковинське підприємство ТОВ «Лілак» нагородили золотою медаллю за якість продукції за підсумками «Агро-2019».

4-7 червня на території Національного комплексу «Експоцентр України» у Києві проводилась ХХХІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2019».

Цьогоріч виставка була представлена новинками сільськогосподарської техніки та устаткування, високопродуктивними породами свійських тварин, птиці, рибництва, селекційними новинками та досягненнями, сучасними агротехнологіями для всіх галузей агробізнесу, розвитком насінництва, засобів захисту рослин, передовими технологіями в галузі народного господарства.

Участь у виставкових заходах взяли представники близько 1300 компаній із 15 країн світу.

Експозицію Чернівецької області представляв в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк та заступник голови ОДА Мирослав Заячук, Департамент агропромислового розвитку ОДА та представники агробізнесу Буковини.

Продукція більш ніж 30 сільгосптоваровиробників та підприємств харчової переробної промисловості області – саме так виглядала експозиція Буковини.

Тваринницьку галузь Буковини представлено високопродуктивними та племінними породами свиней «П’єтрен» – ФГ «Євросвинка плюс», яке є лідером у галузі тваринництва Чернівецької області.  

Експозицію Чернівецької області відвідали заступники Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, Володимир Топчій, Віктор Шеремета та  керівники агроформувань, наукових, дослідних установ  області.

За результатами проведення виставкових заходів 14 найкращих агропромислових підприємств області були нагородженні дипломами Міністерства аграрної політики та продовольства України та підприємство (ТОВ «Лілак» - виробництво органічних соків) золотою медаллю за якість продукції.

За матеріалаіми ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews