Подорожувати за п'ять євро - найдешевший автобусний лоукостер запустить рейси з Чернівців

11.06.2019 22:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні автобусний лоукостер  FlixBus , який займається перевезеннями з України до Європи та США анонсував вихід на український ринок автоперевезень.

Як зазначив генеральний директор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман, компанія буде здійснювати рейси завдяки місцевим перевізникам. Однак, що головне, ціна за перевезення стартуватиме від 5 євро, що не може не дивувати приємно, - пише ЦТС.

Тернопіль, Івано-Франківськ, Львів, Чернівців, Київ, Одеса, Дніпро та Харків - міста, в яких FlixBus запустить свої рейси у 2019 році.

Купити квиток можна через мобільний додаток або сайт. Через додаток також можна відстежити, де перебуває автобус і коли він прибуде. Роздруковувати квиток не потрібно, водій просканує QR-код", - розповів Міхал Леман.

На першопочатковому етапі компанія використовуватиме автобуси перевізника-партнера з України. Однак лого FlixBus буде присутнє на автобусі. Розпочнуть рейси з Києва, Львова, Харкова, Дніпра та Одеси.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews