Десантники повернулися у Чернівці

13.06.2019 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівці повернулися десантники 3 батальйонно-тактичної групи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

На Центральну площу міста прийшли родини військових, родини загиблих Героїв, волонтери, духовенство, школярі, небайдужі буковинці.

Військових з поверненням привітали командувач 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, полковник Володимир Шворак й командир військової частини, підполковник Сергій Кротов та вручили десантникам нагороди та звання.

Посмертно вручили відзнаку і буковинському десантнику Дмитру Костельнюку, що загинув 29 березня внаслідок ворожих обстрілів.

В.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк також долучився до вітань:

«Наші Герої – десантники, дорогі родини військових. Буковинська громадськість! Як легко нам, на мирній землі привітати вас: «З поверненням, представники славної 80-ої бригади!». Але разом з тим усвідомлюємо, як нелегко було вам у зоні ООС, розуміємо міру вашої відповідальності у виконанні бойових завдань. Дякую вам за відповідальну службу, зразкове виконання конституційного, військового та громадського обов'язку. Дякую, що діти, які сьогодні прийшли вас привітати, живуть під мирним небом, мають усі умови для розвитку. Бажаємо завжди залишатися на сторожі наших спільних інтересів. А хай спільно вас береже Господь, а ми спільно будемо берегти нашу Україну».

За матеріалами ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews