Буковинські поліцейські відзначили своє професійне свято

30.06.2019 08:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

29-го червня у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбулися урочистості, присвячені річниці створення Національної поліції України.

Звертаючись до учасників святкових заходів, начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв нагадав про ті нововведення, що були започатковані в НПУ впродовж чотирьох років її формування.

Очільник буковинської поліції подякував іншим правоохоронним структурам краю та органам місцевого самоврядування за ефективну співпрацю у забезпеченні правопорядку на території Чернівецької області.

Також хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять правоохоронців, які передчасно пішли з життя під час виконання службових обов’язків.

З нагоди четвертої річниці створення НПУ та за сумлінну працю генерал поліції третього рангу Анатолій Дмитрієв нагородив кращих поліцейських Буковини.

Привітати працівників поліції також прийшли депутати Верховної Ради України, керівництво обласної та міської влади. Відзначивши високий професіоналізм поліцейських, почесні гості подякували за щоденну нелегку працю й вручили грамоти і цінні подарунки.

За вагомі результати службової діяльності, значний особистий внесок у зміцнення безпеки і забезпечення охорони правопорядку начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв отримав Почесну відзнаку Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Сюрпризом для чернівецьких спецпризначенців, став приїзд депутата Харківської обласної ради. Анатолій Гацько подякував буковинським поліцейським за вагомий внесок у збереження миру на території Слобожанщини та її цілісності у 2014 році і вручив відзнаки Харківської облради.

Оригінальне вітання працівникам поліції та гостям свята подарували юні артисти народного поліцейського театру «Діти майбутнього» (м. Харків). Яскрава концертна програма за участі танцюристів, співаків і акробатів створила неперевершений святковий настрій.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews