Поплавський: «Аграрна партія» йде на вибори в ОТГ, щоб захистити інтереси українських селян

30.06.2019 14:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Лідер «Аграрної партії України» Михайло Поплавський заявив, що його політична сила йде на вибори в Окремих територіальних громадах щоб захистити інтереси селян і закликав громадян її підтримати.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні важливий день для мешканців українських сіл і невеликих містечок — відбуваються перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад і голів об’єднаних територіальних громад у 66 ОТГ. Аграрна партія України, лідером якої я маю честь бути, на попередніх виборах продемонструвала гарні результати, наші представники достойно працюють, захищаючи інтереси селян», – написав Поплавський.

За його словами, зараз прогрес, досягнутий «Аграрною партією» за час роботи її членів в Окремих територіальних громадах, необхідно закріпити і продовжити рух у напрацьованих напрямках.

«В Аграрної партії вже є стала структура в областях, ми знаємо, як працювати на місцях і найголовніше: ми хочемо, щоб українське село розквітло, а люди, які тут живуть і працюють, стали заможними. Ми прагнемо створити в селі такі умови, щоб наша молодь лишалася працювати тут, а не тікала за кордон. Тому я і закликаю голосувати саме за нашу партію. Бо лише ми знаємо всі ваші проблеми і вміємо їх вирішувати», – вважає політик. 

На думку лідера «Аграрної партії», робота на місцях вимагає багато досвіду і сил, тому деякі партії, які йдуть до Верховної Ради, проігнорували вибори в ОТГ. Це, на думку Поплавського, дуже чітко їх характеризує.

«На жаль, вибори в ОТГ ігнорують багато партій, які зібралися йти до парламенту. Це наглядно демонструє їхню справжню суть: вони лише хочуть влади та посад для себе, працювати вони не збираються. Бо депутати в ОТГ мають справді багато роботи. Але ми цієї роботи не боїмось — ми добре розуміємо, що доля країни вирішується не тільки у парламенті, а й на місцях! Тому закликаю вас підтримати Аграрну партію на цих виборах! А потім — і на виборах до Верховної Ради!», – підсумував Михайло Поплавський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews