Наслідки негоди на Хотинщині: деякі села досі без електропостачання

05.07.2019 14:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Хотинському районі розробили графік тимчасової подачі електроенергії.

Через негоду, яка вирувала другого липня у Чернівецькій області, 5 населених пунктів Хотинського району досі частково залишаються без електроенергії. У тих же населених пунктах, де електропостачання відновили, воно працює з перебоями. Про це ІА АСС повідомили місцеві мешканці.

"У нашому селі сьогодні вранці кілька разів вмикали світло, але через деякий час воно зникало. Подейкують, що через стрибок напруги згоріли два сільських трансформатори, у багатьох людей погоріла техніка. І вже кілька годин, як ми знову залишилися без електроенергії і невідомо, коли увімкнуть. Води також третій день немає, бо у нас водопостачання іде від електронасоса", - бідкається мешканка села Атаки Хотинського району Ніна.

У прес-службі АТ "Чернівціобленерго" пояснили, що таким чином роблять пробну подачу електроенергії і з часом у людей з'явиться світло. За їх словами, станом на 12:00 у Чернівецькій області лише 5 сіл частково перебувають без електропостачання - це Рукшин, Рашків, Каплівка, Поляна та Данківці.

Решта населених пунктів району, включаючи і райцентр Хотин - уже зі світлом.

null
Фото Хотинська Районна Державна Адміністрація

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews