У Центральному парку Шевченка з'явиться нове освітлення

14.07.2019 10:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях капітально відремонтують освітлення алей у Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. 

Договір від 31 травня, укладений між виконавцем робіт та Департаментом житлово-комунального господарства міської ради, оприлюднили на порталі публічних закупівель «Prozorro». Тендер на проведення ремонту виграло ТОВ «Пожежна будівельна фірма «Схід» з Івано-Франківська, - пише "Шпальта".

Вартість капремонту – 3 мільйони 885 тисяч гривень. За ці гроші мають забезпечити якісне освітлення алей парку Шевченка в нічний час. Згідно з договором, планують демонтувати 97 аварійних опор зі світильниками та встановити 145 нових із сучасним LED-освітленням. Також повністю реконструюють мережі із заміною кабелів та трансформаторів. Раніше у Департаменті ЖКГ повідомляли, що ремонт розпочнуть у червні, однак жодних робіт у парку ще не проводили. Як пояснив у коментарі «Шпальті» директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, це пов’язано із затяжним оформленням документів.

«Зараз дійсно Департамент уклав договір на заміну освітлення у парку Шевченка. Відповідно, роботи будуть проходити згідно з проектом. Чекаємо всіх дозвільних документів на початок проведення будівельних робіт. Опісля отримання дозволів, як і передбачалося раніше, замінюватимемо старі, поржавілі і непридатні світильники на нові, більш сучасні та енергозберігальні з LED-освітленням», – розповів Володимир Бешлей.

Адміністрація Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка ж розраховує, що роботи розпочнуть уже найближчим часом, до кінця липня. Зокрема, директор Юрій Венгринюк у коментарі «Шпальті», розповів, що нове освітлення буде більш потужним, тому загалом ділянка буде краще освітленою.

За матеріалами shpalta.media.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews