Чернівецька міська рада почала використовувати сервіс DOZORRO

23.07.2019 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька міська рада розпочинає використовувати спеціальний публічний сервіс із питань закупівель DOZORRO, на якому можна вільно ознайомитися зі скаргами, пропозиціями та зверненнями, а також відповідями на них та вжитими заходами. 

Замовник (Чернівецька міська рада) матиме на порталі свій кабінет, де зможе швидко реагувати на відгуки. Відповідне розпорядження «Про затвердження Порядку проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету Чернівців» підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Згідно з ним, головні розпорядники коштів бюджету міста, підприємства, установи та організації, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Чернівців, визначать осіб, відповідальних за роботу у кабінеті замовника Чернівецької міськради на моніторинговому порталі публічних закупівель «DoZorro», підготовку та надання відповідей, коментарів тощо на відгуки щодо закупівель. Відповідальним за моніторинг призначили Відділ із питань державних закупівель ЧМР.

Також затверджено загальний порядок проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету міста Чернівців.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews