Представників Чернівецької області відібрали для участі у Програмі «U-LEAD з Європою»

29.07.2019 22:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Обласною державною адміністрацією спільно із органами місцевого самоврядування області, районними державними адміністраціями вживаються заходи щодо розбудови мережі ЦНАП у Чернівецькій області з метою забезпечення мешканців якісними та доступними адміністративними послугами.   

Одним з механізмів створення якісної мережі ЦНАП, є можливість участі у Програмі «U-LEAD з Європою», яка є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації.  

Програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією. «U-LEAD з Європою» робить внесок у створення багаторівневої системи управління на місцевому рівні, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

З 15 квітня по 01 липня 2019 року проводився прийом заявок на участь у Раунді 4 Фази впровадження Програми “U-LEAD з Європою” в частині створення/модернізації центру надання адміністративних послуг.

За результатами подачі заявок на участь у вищезазначеній Програмі відібрано 9 представників Чернівецької області а саме: Неполоковецьку, Новоселицьку, Чагорську, Хотинську, Селятинську, Сокирянську, Ставчанську, Красноїльську ОТГ та с. Топорівці.

Громади, які стануть учасниками Програми отримують інституційну та матеріальну підтримку (меблі та офісну техніку) створення/модернізації ЦНАПу.

На цей час 18 ОТГ та органів місцевого самоврядування області вже є учасниками даної Програми.

За матеріалами ЧОДА

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews