Буковина від початку року займає перше місце серед інших областей України із найнижчим показником заборгованості із виплати заробітної плати

01.08.2019 19:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

31 липня у Будинку з левами фахівці Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації провели засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні розглядалося питання: «Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на комунальних підприємствах області та своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ області».

З питання порядку денного інформували заступник директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Юрій Півень, заступник директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Юрій Лесюк, заступник директора Департаменту фінансів ОДА Юрій Чобан та заступник директора департаменту, начальник управління з питань праці департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради Ірина Гресь.

На засіданні повідомили, що за статистичними даними Чернівецька область від початку 2019 року займає перше рейтингове місце серед інших областей України із найнижчим показником заборгованості із виплати заробітної плати.

Зокрема, загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати станом на 01 липня 2019 року становить ‒ 1536,4 тис. грн.

Завдяки вжитим заходам обласної виконавчої влади ліквідовано заборгованість із заробітної плати в МКП «Чернівцітеплокомуненерго» – 1361,2 тис. грн. та Берегометському комунальному підприємстві «Криниця» Вижницького району – 71,6 тис. грн.

За рішенням членів обласної комісії надано низку доручень щодо вжиття заходів для своєчасної виплати заробітної плати.

В області продовжується робота щодо своєчасної виплати заробітної плати.

За матеріалами ЧОДА

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews