У Чернівцях відбулося скликання 32-ї позачергової сесії обласної ради

04.08.2019 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Другого серпня 2019 року під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось засідання колегії Чернівецької обласної ради.

Члени колегії крайового парламенту погодили дату проведення 32-ї позачергової сесії обласної ради, пленарне засідання якої  відбудеться 7 серпня 2019 року, та погодили проект його порядку денного.

Згідно з відповідним розпорядженням голови Чернівецької обласної ради № 245 від 2 серпня 2019 року на підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу II Регламенту Чернівецької обласної ради VII скликання 07 серпня 2019 року в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться пленарне засідання 32-ї позачергової сесії обласної ради.

На розгляд сесії буде внесено питання: щодо подання Держгеонадр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Митківського родовища, яке знаходиться у Заставнівському районі Чернівецької області; про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік; про внесення змін до Регіональної  програми розвитку комунального підприємства «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» на 2019 – 2021 роки та інші.

На сесію запрошуються в.о. голови та заступники голови обласної державної адміністрації, прокурор Чернівецької області, начальник ГУНП України в Чернівецькій області, в.о. начальника УСБУ у Чернівецькій області, голови районних рад та в.о. голів райдержадміністрацій, Чернівецький та Новодністровський міські голови, голови рад об’єднаних територіальних громад, голова облпрофради, окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, представники засобів масової інформації. 

За матеріалами Чернівецької обласної ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews